Najave

LIPANJ

14-15.06. ZLATNI MEDVJED - propozicije

14.-15.06. MALI MORNAR - propozicije

15.06. SV.VID - propozicije

20.-22.06. ŽUPANIJSKO PRVENSTVO

28.06. REGIONALNO PRVENSTVO ZA POČETNIKE I ML.KADETE


PrijavaSponzori

plus_logo.jpg

Zagrebačka banka -logo

O KLUBU PDF Ispis

Plivački klub „Arena“ osnovan je 10.08.2001. godine sa željom da se za svu djecu Grada Pule stvori mogućnost za učenje plivanja, plivačkog usavršavanja, treniranja, natjecanja i što je najvažnije druženja u zdravoj sportskoj sredini. Istovremeno se željelo omogućiti tada najuspješnijim pulskim plivačima koji još uvijek postižu zavidne sportske rezultate da nastave s vrhunskim plivanjem u svome gradu. Na samom početku Klub je imao samo 9 mladih plivača, dok danas u Klubu pliva preko 120 plivača (od čega približno polovina je natjecatelja a ostali su polaznici škole plivanja) svih uzrasta - od početnika do seniora - sa svakodnevnim prilivom novih članova. Od osnutka do danas kroz klub je prošlo na stotine djece, od kojih je većina u plivanju našla način za dokazivanje, novo društvo, zabavu.

U Klubu pliva više talentiranih plivača, koji postižu značajne rezultate na nivou Hrvatske i na međunarodnim natjecanjima. Neki od njih su državni reprezentativci i rekorderi, kao i kategorizirani sportaši Hrvatske. U Klubu treniraju djeca različitih dobnih skupina koji su raspoređeni u grupama po plivačkom znanju, a s njima radi 7 trenera i instruktora koji svojim znanjem, radom i zalaganjem doprinose uspjehu i postignutim rezultatima.

Naši su treneri, svojim znanjem i sposobnostima, a prepoznajući potrebu za obukom većeg broja djece neplivača, kreirali program „Znamo plivati“ čije je vrijednosti prepoznalo i verificiralo Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta, te ga također odlučilo sufinancirati. Program se provodi na području Gradova Pula i Vodnjan, te općina Fažana, Marčana i Medulin, obuhvaća djecu nižih razreda osnovnih škola, a provodi se kroz preliminarno testiranje plivačkih sposobnosti, a potom i kroz 20 satnu obuku djece neplivača. Testiranje i obuka su besplatni zahvaljujući sufinanciranju od strane MZOS.

CILJ našeg Plivačkog kluba je sportski rezultat. Talent naših mladih plivača, rad trenera a ponajprije rad uprave i sami roditelji najzaslužniji su za ovakav uspon kluba u samo nekoliko godina i u ovakvim uvjetima. U gradu bez pravog bazena svaki rezultat u sportu u kojem postoji najveća konkurencija ravan je pobijedi. Ali naši treneri, vodstvo i plivači nisu se zadovoljili prosječnim rezultatima nego su u takvim uvjetima dokazali da kvalitetan rad i talent mogu dovesti do vrhunskih rezultata. Nadamo se da će i slijedeće generacije iz našega kluba nastaviti rušiti državne rekorde, osvajati medalje na državnim prvenstvima i nastupati kao članovi državnih selekcija.

Naša je VIZIJA:

Biti u samom vrhu plivačkog sporta u regiji. Oslanjajući se na talent i potencijale plivača te iskustvo i znanje trenera, uz njihovu čvrstu suradnju sudjelovati i postići zavidne rezultate na prestižnim državnim i međunarodnim natjecanjima.

Naša MISIJA je:

Svi članovi kluba – plivači, treneri i članovi tijela kluba predani su ostvarenju i stvaranju mogućnosti za ostvarenje vrhunskih sportskih rezultata. 

VRIJEDNOSTI koje se njeguju:

  • Sportski duh
  • Fair play
  • Otvorenost
  • Suradnja
  • Poštenje
  • Sloboda djelovanja   

 

Treninzi:
Ljeti treniramo na plivalištu u kupalištu Stoja.

Zimi treniramo u zatvorenom bazenu u Valbandonu (četiri staze 25m). 

UPRAVA:

Klub kao tijelo upravljanja ima Izvršni odbor kojeg čine slijedeći članovi:


       Gordan Krčelić, predsjednik, GSM: 098 / 440-311

       Dejan Krizman, dopredsjednik, GSM: 091 / 151-78-05

Alma Pereša, dopredsjednica, GSM: 098 / 938-44-91

Merima Radolović, član, GSM: 098 / 186-05-90

Anto Tusun, član, GSM: 091/ 439-03-59

Mandat članova svih tijela je 2 godine, skupštine se redovito održavaju najmanje jednom godišnje. 

 

Rad kluba i Izvršnog odbora nadzire Nadorni odbor u sastavu:

Božo Duras

Izabela Vitasović

Vlado Lacković  

 

TRENERI: 

 

Samuel Smailbašić, prof., glavni trener

Kineziološki fakultet u Zagrebu

 GSM:098/240-219

 

Milan Žužić, licencirani trener plivanja

Olimpijska akademija, smjer plivanje.

GSM:099/808-6687

Darko Derkuća, licencirani trener plivanja

Olimpijska akademija, smjer plivanje.

GSM:099/696-6716

 

 

Omer Gerzić, licencirani trener plivanja

Olimpijska akademija, smjer plivanje.

GSM:092/302-3818

 

 

Sonja Slavulj, instruktor plivanja

Plivački seminari, interne edukacije

GSM:097/790-6385 

 

 

Stefan Koroman, instruktor plivanja

Plivački seminari, interne edukacije

GSM:097/728-8098